У Дніпрі менше двох тижнів тому відкрили головну переправу міста - Новий міст. Але навіть незважаючи на недовгу його експлуатацію на ньому вже постраждало кілька авто містян.

Про це повідомляє Інформатор.

У понеділок, 23 вересня на Новому мосту сталося кілька ДТП. Автомобілісти просто "влітали" у відкриті люки. Через це цього на головній переправі Дніпра утворилася невелика пробка.

Правоохоронці розповіли, що по мосту рухався автобус в сторону Правого берега. Але несподівано транспортний засіб влетіло в люк. Через це водієві довелося зупинити рух. В автомобілі пробилося колесо і бак, паливо вилилося на дорогу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На місце події прибув наряд патрульної поліції. Водій автобуса побажав написати заяву з приводу аварії.

Варто відзначити, що на цьому ж мосту в аналогічну ситуацію потрапив автомобіль Nissan. Водій на місці пригоди замінив пробите колесо і поїхав.

Нагадаємо, що в Одеській області авомобіль швидкої допомоги заглох, коли приїхав на виклик.

Як повідомляв портал Знай.uа в Дніпрі сталася смертельна ДТП два автомобілі зіткнулися лоб в лоб.

Також Знай.uа писав про те, що на трасі Київ-Чоп сталося смертельне ДТП, зіткнулися вантажівка і автобус