На Дніпропетровщині жінка стверджує, що викинула на смітник свою новонароджену дитину.

Про це повідомляє інформаційний портал "Новини Дніпра".

На Дніпропетровщині у селі Йосипівка під Жовтими Водами жінка розповіла, що народила мертву дитину і викинула її. При цьому жінка забула, куди саме викинула свою новонароджену дитину.


Сусіди жінки помітили недобре і почали бити тривогу. Вони розповіли, що у неї вже є двоє дітей. Коли вона була на останніх термінах вагітності то поїхала в Жовті Води, де жила в квартирі свекрухи. Коли ж вона повернулася в село, то у неї вже не було ні живота, ні дитини. Небайдужі сусіди почали розпитувати, що сталося і де її дитина. Але породілля лише відповіла, що народила вдома мертву дитину і викинула її.

При цьому сусідів насторожило, що жінка плуталася у свідченнях коли говорила, куди викинула немовля. Спочатку, вона говорила, що викинула під труби, потім – що просто в сміттєвий бак.

Варто відзначити, що правоохоронцям не вдалося знайти тіло новонародженого. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, що одеська поліція всю ніч шукала 3-річну дівчинку, яка безслідно зникла в Одесі.

Портал Знай.uа розповідав, що чоловік зник по дорозі в Дніпро, тиждень моторошного мовчання.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Знай.uа писав про те, що на Львівщині розшукують пенсіонерку.