У Дніпропетровській області піротехніки ДСНС знищили три вибухонебезпечних предмета.

Про це повідомляє Інформатор.

На Дніпропетровщині у селі Новопокровка виявили авіаційну бомбу. Також неподалік у селі Новомосковське знайшли гранату Ф-1, а в селі Новомарьяновка артилерійський снаряд. Всі ці боєприпаси були знайдені неподалік один від одного в суботу, 21 вересня.


Усі ці небезпечні вибухонебезпечні предмети знищили у неділю, 22 вересня піротехніки ДСНС контрольованими вибухами.

Також фахівці обстежили місцевість, де знайшли боєприпаси. Піротехніки відзначили, що додаткових вибухонебезпечних предметів не виявили.

Нагадаємо, що армія США планує використовувати передові технології, щоб значно знизити шум і візуальну видимість гвинтівок наступного покоління, згідно з новими даними із загальної програми обслуговування стрілецької зброї.

Як повідомляв портал Знай.uа , 8 серпня, бригада робочих розбирала залишки старого будинку біля нового приміщення Острозького відділу поліції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що в селі Великий Любінь знайшли два артилерійських снаряди