У Дніпрі вже протягом тижня шукають безвісти зниклого хлопчика.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі тиждень шукають 13-річного Дмитра Русанова, хлопчик зник 12 вересня і з тих пір жодного разу не виходив на зв'язок. Рідні та близькі хлопчика просять допомогти з пошуками дитини.

Особливі прикмети зниклого: зріст 165 см, середньої статури, волосся світло-русяве, очі блакитні. Хлопчик був одягнений у футболку білого кольору, сині шорти і кофту темного кольору з жовтими написами.


Рідні хлопчика розповіли, що він вже неодноразово втікав з дому, а також він схильний до бродяжництва. Найчастіше підлітка знаходили в місцях масового скупчення людей, біля торгово-розважальних центрів.

Якщо у вас є яка-небудь інформація про місцезнаходження дитини, прохання повідомити за телефонами: 102, (067) 630-41-01 чи будь-яким зручним для вас способом.

Нагадаємо, в Україні стартував тиждень проти булинга, як долучитися.

Раніше Знай.ua повідомляв, що під Києвом пропав школяр, батьки виплакали всі очі.

Також Знай.ua писав, франківських школярів возитимуть до школи безкоштовно, але є нюанс.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще