У Дніпрі жорстоко побили оголену 26-річну дівчину, яка громили машини в нижній білизні.

Ввечері 14 вересня в Дніпрі по місту бігала дівчина в нижній білизні, била автомобілі і розбила на будові телефон охоронця. Після цього охоронці почали її жорстоко бити на очах у очевидців. Про це повідомляє "Інформатор", який опублікував відповідне відео.

За інформацією видання, дівчина викинула з вікна речі друзів, після чого вибігла на вулиці в одній нижній білизні. Її пригоди потрапили на відео перехожих. На одному з них дівчину зафільмували у момент, коли вона бігає босоніж по проспекту Гагаріна, потім заходить в продуктовий магазин і скандалить з продавцем. У якийсь момент її затримав невідомий чоловіка, який стверджував, що вона розбила йому машину.



На іншому ролику - будова магазину "АТБ". Скандалістці заламували руки, били ногами і шлангом. При цьому десятки людей, не втручаючись, спостерігали за тим, що відбувається. Один з перехожих спробував заступитися за дівчину, та його також побили.

Тим часом в поліцію зателефонувала подруга дебоширки і викликала правоохоронців. До того моменту дівчина встигла забігти в приміщення недобудованого магазину, там знайшла і розбила телефон. Приїхавши правоохоронці затримали її.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Дівчину госпіталізували в психдиспансер з нервовим розладом. Уже відомо, що потерпіла перебуває на обліку у психіатра. Наразі з'ясовують, чи була вона під впливом алкоголю або якихось препаратів.

Нагадаємо, у Запоріжжі чоловік облив бензином та підпалив жінку

Як повідомляв портал Знай.ua, на Одещині молодий чоловік намагався вбити свою колишню дівчину.

Також Знай.ua писав, у Києві група підлітків побила поліцейського через зауваження про гучну музику