Вже вранці небо у Дніпрі затяглося хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Вдень йтиме сильний дощ, але до настання вечора він повинен закінчитися.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок, 17 вересня вологість повітря у Дніпрі складе від 54 до 71%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 14 до 17 градусів тепла.

Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 06:18, а захід можна побачити в 18:50.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

17 вересня відзначається день пам'яті ікони Божої Матері, званої "Неопалима Купина".

У цей день наші пращури на зорі ходили слухати останні голоси птахів, що відлітають на південь. І слідкували за воронами: якщо ворони сідають головами у різні сторони — день буде безвітряним, а якщо в одну, так як можна ближче до стовбура дерева — треба чекати вітру.

Нагадаємо, що "Доріан" вважається ураганом другої міри з п'яти можливих.

Як повідомляв портал Знай.uа в Україні температура збільшилася на 2 і більше градусів

Також Знай.uа писав про те, що літня спека у Львові затрималася, тому городянам не варто ховати босоніжки і легкий одяг.