Дніпряни вимагають від Філатова особистих гарантій безпеки Нового мосту.

Про це повідомляє інформаційний портал "Відкритий".

Дніпряни хочуть офіційної письмової гарантії безпеки пересування по Новому мосту. Про це в соціальній мережі Facebook написав дніпровський активіст Олександр Дзюба.

Так, активіст запропонував, щоб кожен житель міста отримав письмову гарантію від міського голови Бориса Філатова на безпечне пересування через Новий міст.


"Що для цього потрібно зробити: 1) Зареєструватися на веб-сайті обласної гарячої лінії. 2) Відправити через нього заяву", — пише активіст.

Також Олександр Дзюба надав текст, який необхідно надсилати поштою на адресу одержувача Дніпровського міської ради.


"З боку міського голови Дніпра Філатова в публічному спілкуванні 14.09.2019 з Президентом України Зеленським (про що є численні публічно доступні відеозапису) було заявлено, що Центральний (Новий) міст через річку Дніпро є абсолютно безпечним. У зв'язку з вищевикладеним та виходячи з того, що людське життя в Україні є найвищою соціальною цінністю, прошу надати офіційний гарантійний лист з підписом міського голови міста Дніпро Філатова про те, що Центральний (Новий) міст через річку Дніпро починаючи з 09.09.2019 є безпечним для мене, жителя міста Дніпро ", - написав Олександр Дзюба.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський знову заявив про свою позицію залишатися главою держави лише п'ять років.

Раніше Знай.ua повідомляв, Пальчевський по поличках розклав зустріч Зеленського з Коломойським.

Також Знай.ua писав, Зеленський дав жорсткий наказ СБУ, на кону - мільйони.