У п'ятницю, 13 вересня, міська рада Дніпра під підозрою в розкраданні бюджетних коштів під час ремонту Нового мосту. Туди «з робочим візитом», щоб провести обшук, приїхали співробітники прокуратури.

У центрі подій сам Новий міст. За інформацією від прес-служби прокуратури Дніпропетровської області, ще місяць тому — 9 серпня правоохоронці взяли на експертизу зразки бетону і відправили їх на експертизу.

Офіційних коментарів кому саме вручили повідомлення про підозру — ні. Але є інформація, що один з фігурантів — Михайло Лисенко. Разом з тим, всі подробиці будуть відомі 15:00 на брифінгу.

Нагадуємо, що Центральний міст був закритий на ремонт повинні були офіційно відкрити 14 вересня на День міста, проте рух відновили раніше терміну.

Нагадаємо, атака РФ у Керченській протоці: звільнений командир розповів, чому не стріляли у відповідь

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.іа, Зеленський знайшов єдиний спосіб закінчити війну на Донбасі: "Повернемося переможцями"

Також Знай.іа писав про те, що