Глава української держави Володимир Зеленський планує відвідати Дніпро з робочим візитом.

Про це повідомляє інформаційний портал "Новини Дніпра"

У суботу, 14 вересня, Дніпро буде відзначати свій 243-й день народження, саме тоді президент України Володимир Зеленський планує відвідати місто.


Очікується, що Володимир Олександрович візьме участь в урочистостях, присвячених святкуванню Дня міста. Поки що програма перебування Гаранта Конституції поки не розголошується.

Нагадаємо, раніше Головне за ніч: зустріч Зеленського з Путіним, подвійна пенсія в Україні та обшуки у соратників Порошенко

Як повідомляв портал "Знай.ua" “Проти мене почнуть кримінальну справу”: Супрун зробила шокуючу заяву

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що на засіданні парламенту 10 вересня народні депутати приймають закон "Про особливу процедуру усунення президента України з поста (імпічмент)". Дмитро Разумков впевнений, що такі рішення спрямовані на зміни в державі, тому вирішити це має саме Верховна Рада.