Навіть після реконструкції та відкриття Нового мосту на ньому все ще небезпечно пересуватися.

Про це повідомляє Інформатор.

Мер Дніпра щоб виграти суперечку у глави держави Володимира Зеленського достроково відкрив головну переправу міста - Новий міст. Але все ж на ньому ще небезпечно їздити, все це через відсутність буфера на відбійниках.

Варто відзначити, що в проекті реконструкції мосту вони є, а за фактом їх немає. Без цієї невеликої, але дуже важливої деталі, відбійники посеред дороги і з боків мосту стають знаряддями вбивства.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гумовий буфер по всьому периметру відбійників повинен пом'якшити удар при ДТП. Ті відбійники, які зараз стоять на мосту, тільки дозволять автомобілю не впасти в річку.

Нагадаємо, що вже в середині вересня на День міста в Дніпрі повинно було стати зрозуміло, чи піде у відставку мер Борис Філатов чи ні. Вся справа в парі, яку він уклав з президентом України Володимиром Зеленським.

Як повідомляв Знай.uа дніпряни "допомагають" Філатову програти парі Зеленському: Новий міст кишить п'ятами.

Знай.uа писав Зеленський зустрівся з президентом Польщі Дудою: онлайн-трансляція історичної події.