Дніпровські лікарі рятували вагітну з великою крововтратою.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

У Дніпрі в червні вагітна жінка невдало впала, внаслідок чого ледь не загинула вона і новонароджений. Завдяки лікарям Пологового відділення перинатального центру 9-ї лікарні Дніпра вдалося врятувати два життя.


"Несподіване падіння на дорозі вагітної Олени змусило розвиватися події з шаленою швидкістю. На тлі удару відбулося відшарування плаценти з кровотечею, яке стрімко забирало сили матері і ненародженого малюка",- розповіли в пологовому будинку.

Діяти довелося миттєво. Шляхом кесаревого розтину хлопчик був витягнутий і реанімований, а от з мамою все було набагато гірше. Вона втратила фактори згортання, і кров лилася без зупинки. Кровотеча призвела до важкого і смертельно небезпечного ускладнення — ДВЗ — синдрому.

"Зараз життю Олени та Максима нічого не загрожує і в цьому заслуга багатьох професіоналів від медицини Дніпра і просто хороших людей", — розповіли в пологовому будинку.

Нагадаємо, в Києві дитина загинула при загадкових обставин.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Раніше Знай.ua повідомляв, у шкільних їдальнях Києва повністю оновили меню, батьки розповіли про його переваги і недоліки.

Також Знай.ua писав, Комаровський відповів на риторичні питання про щеплення.