У Дніпрі 16-річна дівчина пішла до школи та не повернулася додому.

Про це повідомляє Інформатор.

У понеділок, 9 вересня, в Дніпрі зникла 16-річна Марія Корольова. Дівчина пішла в школу, і не повернулася після уроків. Батьки зниклої розповіли, що раніше вона ніколи не тікала з дому.

У школі розповіли, що Марія в цей день була присутня на всіх уроках. Там, спілкуючись з подружками, вона сказала, що повертатися додому не планує. Після цього дівчина перестала виходити на зв'язок, зараз її телефон відключений.

У день зникнення дівчинка була одягнена в синьо-зелену спідницю, білу блузку з довгим рукавом і золотим гербом на руках. На ній були також білі кросівки Puma. При собі у школярки була фетровий сіра сумка прямокутної форми з дерев'яною брошкою.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якщо ви знаєте що-небудь про місцезнаходження Марії Корольової, повідомте про це на спецлінію "102", або зателефонуйте її мамі за телефонами: (099) 686-28-56; (097) 260-53-73.

Нагадаємо, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко у Львові пропав дитина: шукають другу добу, надія тане

Як повідомляв портал Знай.uа , правоохоронці Харківщини розшукують зниклу безвісти мешканку Мерефи Наталю Кабачну

Також Знай.uа писав про те, що в Києві студент знайшов ключі від машини і вирішив покататися на чужому автомобілі