Новий міст у Дніпрі вже практично місяць повністю перекритий. І вже практично місяць місто в години пік стоїть у пробках. Місцева влада надали містянам річкове таки, але воно не може впоратися з таким потоком пасажирів.


З 6 вересня добиратися з одного берега на інший буде трохи легше. На Новому мосту з'явилися чотири пасажирські автобуси, які безкоштовно перевозитимуть пасажирів, повідомляє Інформатор.

Автобуси мають лише дві зупинки: на набережній, біля ТРЦ "Вавілон" на лівому березі Дніпра, і біля зупинки річкового трамвая на правому. Інтервал — попередньо, 15 хвилин.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, вже у вересні політичний світ України можуть чекати на кардинальні зміни. Адже вже почали роботу нова Верховна рада і новий Кабмін. При цьому змінилися майже всі голови ОДА і не виключено, що мерів також спробують достроково переобрати.

Як повідомляв Знай.іа дніпряни "допомагають" Філатову програти парі Зеленському: Новий міст кишить п'ятами.

Знай.іа писав Зеленський зустрівся з президентом Польщі Дудою: онлайн-трансляція історичної події.