ПриватБанк роздає подарунки жителям Дніпра за використання банкоматів.

Про це повідомляє Інформатор.

Всім клієнтам Приватбанку, які користуються Приват24 відомий сервіс "Чугайстер", тепер він з'явиться і в банкоматах. Отримати приємні бонуси за фінансові операції можна в банкоматах ПриватБанку, розташованих у дніпровському торговому центрі "Мост Сіті" за адресою вулиця Глінки, 2. Дніпряни зможуть отримати знижку від магазинів "Brocard" "Алло" і "Madison".


Для того що б скористатися цією можливістю, достатньо провести будь-яку операцію в банкоматах Приватбанку на території ТЦ "Мост-Сіті". Щоб отримати знижку, достатньо буде пред'явити штрих-код касиру обраної торгової точки при проведенні оплати.

"Чугайстер" — це сервіс Приватбанку, який дозволяє за фінансові операції (перекази, оплату послуг, поповнення рахунку тощо) отримати бонуси та знижки від партнерів.

Нагадаємо, що в Приватбанку відреагували на непорозуміння з активісткою.

Як повідомляв портал Знай.ua , з 1 жовтня в Україні зникнуть гривні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що ПриватБанк терміново попередив українців.