З'явилася нова схема "розводу" довірливих дніпрян. Місцева мешканка, Ольга Горб, написала на своїй фб-сторінці:

“Вчора вранці на гаражі виявила приклеєне оголошення. Побачивши "новий реквізит" розумію, що це шахрайство. Звертайте увагу: реквізитом платежу не може бути просто номер карти, абонент не може бути фізична особа, обов'язково повинен бути номер розрахункового рахунку, найменування банку отримувача, МФО банку, ЄДРПОУ одержувача.

Насправді у Дніпрі, комунальне підприємство “Благоустрій міста” забороняє ставити без дозволу гаражі та пристроювати до будинків незрозумілі конструкції, псуючи історичні будівлі і засмічуючи місто. За ігнорування - штраф, ось тільки заплатити його потрібно за правильними реквізитами.

Начальник інспекції з питань благоустрою міськради Руслан Мороз прокоментував:

“Реквізити КП не змінювалися, не змінюються і не будуть змінюватися. Платити потрібно за тими ж реквізитами, які були спочатку, приписи про зміну розрахункового рахунку необхідно ігнорувати. А якщо побачите, хто їх розклеює, постарайтеся зробити фото. Уже подані заяви в Індустріальний і Шевченківський райвідділи поліції.”

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua в Україні з'явилася хитра схема шахрайства з мобільним.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що киянка стала жертвою афери на 3,7 мільйони.

Портал Знай.ua таож розповідав, що у Харкові шукають афериста, "видоїв" з банкоматів мільйон.