Мешканка Дніпра Наталія Іваненкова розповіла в соціальних мережах про чудових конях, які могли просто "піти на м'ясо", однак небайдужі викупили невинних тварин.

Про це розповідає портал "dv-gazeta.info".

Відмінні новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тепер коні стали відомими фотомоделями і проживають у кінно-спортивній школі Олімпійського резерву в Дніпрі, сфотографуватися з ними може кожен бажаючий. На додачу оплата за кожну фотосесію з тваринами це благодійна акція, яка врятує від загибелі ще не одна тварина.

На своїй сторінці дніпрянка розповіла, що держава хотіла позбутися від цих коней і "здати їх на м'ясо". Проте зараз все добре, вони в безпеці. Для того, щоб викупити ще одну кінь, тварини беруть участь у фотосесіях і на них можна попрактикуватися верховій їзді.

Також Наталія закликала всіх небайдужих відвідати фотосесію або покататися верхи, щоб ще один кінь була врятована і выхожена.

Нагадуємо, що на День Незалежності жителі Львівської області незвичайним способом привернули увагу до місцевого ведмежого притулку.

Як повідомляв портал Знай.ua, чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) 31 серпня проведе бій проти британця Люка Кемпбелла (20-2, 18 КО).

Також Знай.ua писав про те, що 13-річний українець Олексій Середа з Миколаєва став наймолодшим чемпіоном Європи зі стрибків у воду за всю історію змагань.