У Дніпрі очевидці жорстоко розправилися з карманником.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

У Дніпрі в одному з магазинів злодій заліз до покупця в кишеню. Чоловік вчасно запідозрив недобре і покликав на допомогу.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


На допомогу постраждалому поспішили очевидці події. Вони зупинили злодюжку, проте вирішили, що цього недостатньо. Покупець і ще кілька очевидців спіймали кишенькового злодія на гарячому і почали його бити.

"Заворушка на Островського. До мужика залізли в кишеню, але той виявився пильним і помітив злодія. Горе-злодію влаштували самосуд. Почали бити на місці, після він вирвався і втік", - повідомили очевидці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадуємо, що наприкінці серпня хвиля квартирних пограбувань прокотилася Запоріжжям.

Як повідомляв Знай.ua водії на "евробляхах", які затримали розмитнення як мінімум на 30 діб або втратили документи, змушені будуть заплатити штраф в розмірі 170 тисяч.

Також Знай.ua писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.