Деякі жителі Дніпра тимчасово залишаться без газопостачання.

Про це повідомляє прес-служба КП "Дніпрогаз".

У Дніпрі 2 по 13 вересня в деяких будинках буде відсутнє газопостачання. Це пов'язано з виконанням робіт по перевірці відсутності технічних порушень в роботі газового обладнання.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Комунальне підприємство "Дніпрогаз" приносити вибачення за тимчасові труднощі та просить поставитися до відключення газу з розумінням.

Відключення відбудуться за такими адресами:

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що центральна вулиця Дніпра залишиться без води. У четвер, 29 серпня, в Дніпрі з 10:00 до 20:00 не буде води на одній із центральних вулиць.

Як повідомляв портал Знай.ua в Дніпрі одразу кілька вулиць залишаться без світла.

Портал Знай.ua писав, що левова частка прибутку українських сімей витрачається саме на оплату комунальних послуг.