У Дніпрі виявили небезпечну для життя концентрацію шкідливої речовини.

Про це повідомляє інформаційний портал "dnepr.info".

У Дніпрі біля житлового масиву "Парус" виявили підвищену концентрацію небезпечної речовини для здоров'я людини РМ2.5 — 348 мкг/м3. Це у 14 разів вище норми і така концентрація може бути смертельною.

Чудова новина!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Показники якості повітря. Це неприйнятні умови для життя", — написала в групі Актив Парус у Фейсбуці адміністратор Наталія Демидова.

Дніпряни запевняють, що така кількість РМ2.5 в повітрі пов'язана з тим, що їхні сусіди спалюють сміття на звалищі "Гумка". Там вони спалюють не просто листя або траву, а шини та пластикові вироби.

Нагадаємо, в ООН б'ють тривогу, такого не було за всю історію людства.

Як повідомляв портал Знай.ua , людство опинилося на межі екологічної трагедії з-за вирубки лісів: як її запобігти

Також Знай.ua писав про те, маленькі супермени врятували Дніпро від страшної катастрофи, таке не під силу навіть дорослим.