У четвер, 29 серпня, в Кам’янському Дніпропетровської області перехожі врятували жінку, яку чоловік намагався втопити у фонтані, повідомляє портал “Днепровская панорама”.

Як повідомляється, і чоловік, і жінка були напідпитку. Хлопця, який першим підбіг на допомогу, чоловік вдарив по обличчю. Лише силами інших перехожих агресивного чоловіка вдалось покласти на лавку та викликати правоохоронців.

поліція
поліція

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тим не менш, чоловіку вдалось вирватись та втекти дворами. Потерпіла, попри те, що була знесилена, від допомоги лікарів відмовилась.

Нагадуємо , що в центрі Дніпра на одній з трамвайних зупинок розвалилось скло на місці для встановлення реклами.

Як повідомляв портал Знай.ua в Дніпрі кабіна фури відкрилася на ходу, водій гальмував об стовп

Також Знай.ua писав про те, що Одесі зловили чергових автохамів. Горе-водії, щоб скоротити дорогу спокійно їдуть парками, які призначені тільки для ходьби.