В Дніпрі спалахнула квартира дев'ятиповерхового будинку. Пожежникам вдалося витягнути з палаючої конструкції 44-річного чоловіка.

Про це повідомляє прес-службу ДСНС.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомляється, що 29 серпня, о 18:52, на лінію "101" повідомили про пожежу. Виявилося, що займання сталося в квартирі дев'ятиповерхового будинку на житловому масиві Тополя-3.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла у ванній кімнаті помешкання на першому поверсі. Під час гасіння вогню пожежники за допомогою апаратів на стислому повітрі вивели із задимленої зони власника квартири на свіже повітря. Після огляду медичними працівниками 44-річний чоловік від госпіталізації відмовився.

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Артилерійській сталася пожежа в дитячому саду. Всіх дітей вихователі встигли евакуювати.

Як повідомляв портал Знай.uа в Туреччини на південно-захід від відомого курортного міста Бодрум спалахнула масштабна пожежа.

Також Знай.uа писав, в Одесі загорівся психлікарня. Пожежу ліквідували, але у вогні загинуло шість осіб.