Відома в соцмережах модель зробила селфі на обвалі мосту.

Про це повідомляє інформаційний портал "STATUS QUO".

Дніпровська модель Анна Мінюкова, відома в соцмережах як asi_mikovich, сфотографувалася на тлі пошкодженого у Харкові моста на Окружній. Це фото красуня опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


В описі під фото дніпровська модель поділилася своїми думками щодо обвалу. Вона впевнена, що надалі уникнути цього можна лише привівши всі мости "у задовільний стан". Встановлення знаків, що обмежують рух на аварійних і передаварійних дільницях, допомогла б уникнути цих обвалів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі активно борються з ямами на дорогах. Щоб закінчити ремонт швидше, роботи одночасно ведуться на кількох вулицях.

Як раніше повідомляв Знай.ua , "Київавтодор" продовжує ремонтувати дорожнє покриття в місті, тому на дорогах вводяться тимчасові обмеження.

Також портал Знай.ua писав, що прем'єр-міністр України отримав "привіт" від водіїв на львівських дорогах.