У Дніпрі пройде день пам'яті Иловайської трагедії.

Про це повідомляє інформаційний портал "056.ua".

29 серпня о 10:00 на Алеї пам'яті біля ДнепрОДА вшанують пам'ять загиблих у “Іловайському котлі”. Під час заходу покладуть квіти і згадають події, які сталися в серпні 2014 року.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

“Регулярно організовуємо вечори пам'яті, щоб разом вшанувати пам'ять загиблих хлопців. У кінці серпня зберемося, щоб згадати військових, полеглих під Іловайськом. Приєднатися можуть усі небайдужі”,- розповіла начальниця управління з питань учасників АТО в ДнепрОГА Наталя Шуліка.


Втрати під Іловайськом стали наймасштабнішими для українських сил за час бойових дій на сході країни. В українських ЗМІ бої під Іловайськом називали "найстрашнішою" і "найжорстокішою поразкою українських сил за весь час військових дій в зоні АТО".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У цих боях загинуло 366 українських воїнів, 429 – отримали поранення, 300 – потрапили в полон.

Нагадаємо, що у Дніпрі вшанують пам'ять загиблих у Иловайском казані.

Як повідомляв портал Знай.ua , терористи "ДНР" запропонували Україні обмінятися полоненими.

Також портал Знай.ua писав, що бойовики захопили дві сотні людей на Донбасі.