У Дніпрі діти під час гри облили бензином і підпалили 8-річного Кирила Яцуна. В результаті інциденту у хлопчика обгоріло 35 відсотків тіла.

Про це повідомляє інформаційний портал "Сегодня".

Свідки розповідали про подію як про нещасний випадок. Але мати дитини впевнена – сина підпалили навмисно. Троє хлопчиків грали у дворі, після чого піднялися на дах. А вже звідти одного з них винесли з численними опіками.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


"Стан дитини вкрай важкий, діагноз: опіки тіла до 35%, опіки другого-третього ступеня. Частково обпалена голова, повністю – ліва верхня кінцівка, тулуб, ліве стегно і гомілка", – каже лікар Дніпропетровської обласної дитячої лікарні Артем Посунько.

Правоохоронці опитали учасників цього інциденту - двох семикласників.

"Вони вирішили пограти і підпалили суміш, під час інциденту вогонь перекинувся на малолітнього хлопчика. Зараз ще триває досудове розслідування", – каже прес-секретар Національної поліції в Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

За фактом заподіяння тілесних ушкоджень поліція розпочала кримінальне провадження. Розглядають дві версії – як умисний підпал, так і нещасний випадок.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, у Львові дівчинка-підліток випала з вікна будинку.

Як повідомляв портал Знай.ua , у Києві згорів мікроавтобус, в поліції не виключають підпал.

Також портал Знай.ua писав, що в Дніпрі невідомі підпалили кабіну вантажівки.