У Дніпрі діти під час гри облили бензином і підпалили 8-річного Кирила Яцуна. В результаті інциденту у хлопчика обгоріло 35 відсотків тіла. Про це йдеться в сюжеті 5 каналу.

За словами лікарів, Кирило прийшов до тями, він знаходиться в реанімації після операції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У нього опіки 35% тіла. Полум'я потрапило на голову, плечі, передпліччя, стегна, гомілки. Дитині належить ряд операцій і реабілітація. Загроза для життя залишається, дуже велика площа опіків", - повідомили медики.

Волонтери вирішили допомогти родині і зараз збирають гроші на лікування хлопчика. За 5 діб в реанімації пішло вже більше 25 тисяч гривень, у матері хлопця таких грошей немає.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Кирилко Яцун грав з усіма дітками у дворі, були діти і старші. Хтось із дітей облив дитини ззаду і підпалив. Мати сама виховує єдиного сина, батько дитини помер. Кирилко, як і багато діток, повинен був йти 1 вересня в 3 клас", - розповіла волонтер Оксана Сова-Тимощенкова.

За словами матері Кирила Євгенії, діти знайшли пляшку із запальною сумішшю і шматки поролону. З цими речами забралися на дах багатоповерхівки. Додому її син повернувся з сильними опіками.

"Мені розповіли, що дитина прибігла у двір без футболочки, обгоріла. За словами Кирила, те, що я зараз дізналася – це спеціально було зроблено, я в шоці. Це не діти, це нелюди", – обурилася вона.

За фактом заподіяння тілесних ушкоджень поліція розпочала кримінальне провадження. Розглядають дві версії – як умисний підпал, так і нещасний випадок.

Нагадаємо, у Львові дівчинка-підліток випала з вікна будинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві згорів мікроавтобус, в поліції не виключають підпал.

Також портал Знай.uа писав, що в Дніпрі невідомі підпалили кабіну вантажівки.