У Дніпрі в страшній потрійний аварії постраждала дитина. Про це повідомляють у «Інформаторі».

Як стало відомо, ДТП сталася близько 11:40 сьогодні, 27 серпня. На вул. Богдана Хмельницького, 27, зіткнулися два автомобілі марки Renault і один ГАЗ.

За даними правоохоронців, які прибули на місце ДТП, в бік вул. Осінньої з боку ін. Слобожанського рухалися два автомобілі Renault білого і червоного кольорів. Водій червоного авто мав намір повернути ліворуч, тому зупинився почекати зручного моменту для маневру. В цей час його ззаду протаранило біле авто, виштовхнувши червоний Renault на зустрічну смугу. На «зустрічній» сталося зіткнення з машиною марки ГАЗ.

У червоному Renault на момент аварії перебувала дитина. Вона і водій авто отримали травми: у хлопчика діагностували перелом ноги. Чоловікові лікарська допомога не знадобилася.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

В потрійній ДТП в Дніпрі постраждала дитина

Через аварію на вул. Б. Хмельницького утворилася кілометрова пробка, автомобілі об'їжджають цю ділянку дороги по пішохідних тротуарах. На місці ДТП очікують прибуття слідчого.

Нагадаємо, що в Львові невідомий автомобіль скоїв наїзд на жінку і втік з місця аварії.

Як повідомляв портал Знай.uа, на трасі Одеса-Київ сталfся ДТП. В результаті аварії один з автомобілів отримав сильні пошкодження.

Також Знай.uа писав про те, що в Дніпрі два автомобілі зіткнулися лоб у лоб, внаслідок цього один з водіїв загинув на місці пригоди.

https://www.youtube.com/watch?v=1LaD3HjsvPM