У Дніпрі чоловік систематично розстрілює котів.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала дніпрянка Ганна Носенко, вихованці якої постраждали від рук шкуродера.

Жінка розповіла, що чоловік без будь-яких причин просто пристрелив її домашнього улюбленця, кота Тішку. Про цей інцидент дніпрянка повідомила в місцеву поліцію, але як вона стверджує, правоохоронці повели себе досить дивно.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


"Ми викликали поліцію. Приїхав наряд, поговорив з нами, відмовився викликати СОГ, поговорив з мерзотою. Мені бути присутньою при цій розмові не дозволили. Чула тільки питання: "де рушниця?", на що було отримано відповідь "продав" і далі все…", - розповідає жінка.

Після заяви жінка багато разів телефонувала у відділення і на гарячі лінії, їй там чи хамили або ж кидали трубку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


До Ганни підключилися ще безліч містян, які також постраждали від рук шкуродера. Вони наполягають на тому, що лише самосуд може вирішити цю проблему.

Нагадаємо, що у Одеса знущаються над мавпами.

Як повідомляв портал Знай.ua , дніпровська шкуродерня закликає вбивати собак.

Портал Знай.ua писав, що у Польщі пес втік до коханої на поїзді.