У Дніпрі п'ятеро підлітків били ногами чоловіка прямо посеред дороги, після чого потягли його в невідомому напрямку.

Про це повідомляє інформаційний портал "Факти".

У Дніпрі на вулиці Каруни кілька підлітків били чоловіка посеред проїжджої частини. Після зауважень водіїв, побитого чоловіка за ногу відтягнули на узбіччя.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Підлітки стверджують, що цей чоловік - той самий педофіл, який покалічив 15-річну дівчинку. Правоохоронці встановлюють причетність цього чоловіки до нападу на дитину.

Мама постраждалої дівчинки повідомила, що нападника затримали.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще


"Зловили мразь, яка покалічила мою дівчинку. Вона пізнала його, завтра слідчий експеримент. Дай бог їй все перенести. Після зустрічі з цим покидьком у дитини знову шоковий стан", — пише Юлія Романенко.

В коментарях під цим постом повідомлялося, що якогось чоловіка вночі били підлітки, і що, можливо, це саме той ґвалтівник.

Нагадаємо, що в Дніпрі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом нападу невідомого зловмисника на 15-річну дівчинку. За словами свідків, він вдарив дитину по голові пляшкою і намагався затягнути в кущі.

Раніше портал Знай.ua писав, що в Запоріжжя хам в погонах накинувся на водія, переполох на всю маршрутку: ось так доводять до аварій

Також портал Знай.ua повідомив, що київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.