Вночі, 26 серпня о 3.30 у Дніпрі охоронець гаражного кооперативу помітив двох невідомих раніше чоловіків. Вони облили припарковану там вантажівку бензином і підпалили.

Охоронець одразу ж викликав поліцію та пожежну службу.

Правоохоронці, прибувши на місце події, побачили палаючу машину Renault. У цей час на місці злочину уже працювали представники рятувальної служби. Охоронець кооперативу розповів, що бачив двох невідомих чоловіків. Одягнені вони були в усе чорне. На вигляд їм було років по 20, не більше. Вони облили машину, але коли побачили, що чоловік їх помітив - одразу ж підпалили її і втекли.

На місці події залишилася лише 5-літрова пляшка з речовиною, схожою на бензин. Злодюжки втекли у невідомому напрямку. Патрульна поліція оглянула територію, але схожих за описом охоронника людей знайти не вдалося. На місце події викликали слідчу групу Індустріального відділення поліції. Зараз події та обтавини злочину до кінці не відомі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що це вже третій автомобіль, який згорів за два дні у Дніпрі.

Як повідомляв раніше Знай.ua У Києві масштабна пожежа: рятувальник безсильні - керівництво не дало дозвіл, відео

Знай.ua писав Підпал спілки угорців в Ужгороді: поляки опинилися на лаві підсудних


Нещодавно у Знай.ua У Дніпрі сироту підпалили живцем, врятувався дивом: ось так зараз "грають" діти