У суботу, 24 серпня, у Дніпрі буде ясна і тепла погода.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, попереду на дніпрян чекають три вихідних поспіль і в честь Дня Незалежності в місті буде багато цікавих заходів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

За прогнозами синоптиків, в цей день не буде дощів і холоду боятися не потрібно. Опадів у цей день не очікується.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

При цьому температура вдень буде коливатися від 30 до 32 градусів, тому краще перед виходом на вулицю мазати сонцезахисним кремом, надягати окуляри та головні убори.

Вітер періодично буде відчутним, але не сильним.

Нагадаємо, що на вихідних 24 серпня - на День Незалежності України та 25 серпня буде тепло, як передає синоптик Наталка Діденко. Спека буде у всіх областях країни, однак, суха погода порадує далеко не всіх.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", підвищення рівня Світового океану не пройде безслідно для людей та інших живих організмів на планеті.

Також портал "Знай.uа" писав, що у зв'язку з різким підвищенням температури по області Дніпровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про дуже високу ймовірність виникнення пожеж.