У Дніпрі багатодітна мати тримала дитину на ланцюгу. Малюка звільнили завдяки анонімному дзвінку, повідомляє «Інформатор».

Прибувши на місце події, працівники ювенальної превенції спільно зі службою у справах дітей виявили в зазначеній квартирі восьмирічного хлопчика, прикутого ланцюгом до дивана. Тіло дитини було обв'язане скотчем, а очі – зав'язані ганчіркою.

У Дніпрі багатодітна мати посадила дитину на ланцюг

У горе-матері ще троє дітей – чотирьох, шести і 13 років. Вона неодноразово застосовувала до дітей насильницькі методи виховання.

Постраждалого хлопчика, а також інших дітей, помістили в центр соціально-психологічної реабілітації. З родини їх забрали.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Діти пройдуть психологічну перевірку. Проти їхньої матері відкрили три кримінальні справи: за ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), 127 (катування) і 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що нещодавно на Вінниччині, в селищі Твирові, спалахнуло одразу два автомобіля.

Як повідомляв портал Знай.uа хитра схема дозволяє аферистам відбирати житло у киян, у змові зі злочинцями – судді

Також Знай.uа писав про те, що під Дніпром машина рятувальників не добралася на пожежу з-за аварії.