В супермаркеті Varus у Дніпрі військовий офіцер допоміг касирці, якій раптом стало зле, повідомляє портал “Vgorode.ua” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, касирка раптом впала і в неї почались конвульсії, інша касирка її перевернула та міцно тримала. Шум почув старший лейтенант, який в цей час знаходився у супермаркеті, який швидко надав дівчині першу допомогу, за 10 хвилин привів її до тями та передав у руки медикам швидкої допомоги.

Geplaatst door Вадим Музюкин op Donderdag 22 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Керівництво супермаркету через пару днів виказало офіцеру зворушливу подяку.

Нагадуємо, що нещодавно в одному з супермаркетів Одеси виявили хліб, на якому була пліснява та цвіль.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що ні в якому разі не купуйте ці продукти у "АТБ": небезпечна отрута під виглядом ласощів

Також портал "Знай.ua" інформував, що нічого страшного: експерти розповіли, які продукти можна їсти після "прострочення"