У Дніпрі демонтували сходи, які ведуть до головної переправи міста, повідомляє портал “Информатор”.

Як повідомляється, сходи знесли з обох боків мосту, але не назавжди. Ці сходи, які незрідка використовували, як вбиральню, планують реконструювати. Департамент благоустрою та інфраструктури міста же оголосив відповідний тендер.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В ході реконструкції сходів планується відремонтувати прольоти, встановити нові сходи та зробити систему освітлення. І все це зробити до нового року. А поки що потрапити на міст можна лише з Слобожанського проспекту та вулиці Коцюбинського.

Нагадуємо, що днями відома дніпровська фотомодель зробила відверту фотосесію на Новому мості.

Як повідомляв портал Знай.ua, деякі українські зірки все ж старанно працюють, щоб радувати українців результатами своєї роботи.

Також Знай.ua писав про те, що Instagram-модель, яку називають українською Кардашьян, опублікувала черговий неоднозначний пост