Незабаром Дніпро стане справжньою столицею ретро-автомобілів.


Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпро вечірній".

Вже 7-8 вересня у Дніпро приїде близько 150 ретро автомобілів з різних міст країни. Всі ці унікальні автомобілі візьмуть участь у "Пробігу Миклашевського".

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще


Дніпряни та гості міста зможуть насолодитися унікальними автомобілями, і сфотографуватися з ними, щоб відзняти унікальні моменти.


"Пробіг Миклашевського за підтримки "Культурної столиці" відбудеться 7-8 вересня. Іногородні учасники самих рідкісних ретро автомобілів групи А, будуть поселені в готель "Жовтневий", - розповів директор Технічного музею Дніпра "Машини часу" Михайло Прудніков.

Нагадаємо, що Департамент гуманітарної політики міськради Дніпра шукає підрядників за двома тендерами, які організовують ряд святкових заходів до Дня міста.

Як повідомляв портал Знай.ua, співачка Віра Брежнєва приміряла дуже екстравагантний наряд в одній зі своїх фотосесій.

Також портал Знай.ua писав, що колишній чоловік української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу представив громадськості свою нову кохану.