У Кривому Розі анонімний "мінер" погрожував підірвати будинок батьків президента Володимира Зеленського.


Про це повідомляє "Перший криворізький".

Анонімний "мінер" направив в одну із служб міста Києва повідомлення про можливе замінування великої кількості об'єктів на найближчі вихідні. У ньому також зазначено про підрив будинки батьків Володимира Зеленського, при цьому конкретна адреса будинку не повідомлявся.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У поліції поки офіційно не прокоментували повідомлення зловмисника. Його особа в даний момент не встановлена, ведуться пошуки аноніма.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, гігантський кортеж Зеленського потрапив на відео і розлютив українців до чортиків: "Нормально великому їздить"

Як повідомляв Знай.ua новий глава митниці Нефьодов озвучив долю "евроблях", тисячі українців завмерли в очікуванні: "Точно не повинно бути...".

Також Знай.ua писав, улюблена Богдана Анастасія Слична повідала про ревнощі до Зеленському.