У Дніпрі патрульні поліцейські зупинили водія автомобіля Jaguar S-Type за порушення правил дорожнього руху. Цей інцидент закінчився погонею.

Про це повідомляє Інформатор.

Під час спілкування з правоохоронцями, водій іномарки різко розпочав рух автомобіля і протягнув за собою патрульного, який тримався за водійські двері. В результаті цього співробітник поліції отримав множинні удари. Після цього чоловік спробував сховатися від поліції.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У Дніпрі ввели оперативний план "Перехоплення", в результаті якого 37-річного порушника затримали і доставили в Амур-Нижньодніпровське відділення поліції.

Зараз чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за частиною 1 статті 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Затриманого можуть позбавити волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.ua , у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.ua писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.