У Дніпрі щури заполонили все місто, воно вільно пересуваються по газонах, деревам, при цьому абсолютно не бояться людей.


Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав дніпрянин Андрій Шмельов.

Дніпрянин розповів, як власними очима бачив парочку щурів, які бігали по газонах. Також він зазначив, що побоюється, що пацюки можуть розплодитися і пробратися не тільки на вулиці міста, але і в будинку дніпрян.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Чоловік сфотографував щурів на розі проспекту Яворницького і вулиці Барикадній. На цьому місці розташовані магазини і ресторани.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще


"Такі забавні звірятка, якби тільки не пробиралися в наші будинки, попутно розносячи цілу торбу страшних хвороб", - написав дніпрянин.

Також чоловік зазначив, що щури це нічні тварини, і їх практично неможливо побачити вдень. А якщо ж вони з'являються на очі серед білого дня причини можуть бути вельми безрадісними.


"Пацюки, переважно нічні тварини, що з'являються вдень у людних місцях зазвичай у двох випадках. Або вони хворі. Або їх розплодилося стільки, що в пошуках кормової бази доводиться вилазити на світ божий. Здогадайтеся з одного разу, який з цих двох варіантів у нас", – написав Шмельов.

Нагадаємо, в Дніпрі кота на ім'я Семен Парфентійович влаштували на роботу. І не куди попало, а в історичний музей імені Яворницького.

Як повідомляв портал Знай.ua ворогуючі тварини виявили один до одного справжню любов, це зворушило соцмережі до глибини душі.

Також Знай.ua писав найнезадоволеніший пес у світі по імені Анукі вилікував господиню від важкої хвороби.