Автомобільний рух по вулицях Троїцької і Святослава Хороброго в Дніпрі ускладнено: на перехресті сталося зіткнення автомобілів Renault Trafic і Daewoo Nubira. Про це повідомляє «Інформатор».

Як стало відомо, ДТП сталося з вини водія мікроавтобуса Renault Trafic, який рухався вулицею Святослава Хороброго. Він не поступився дорогою Daewoo Nubira, що спускався по вулиці Троїцькій в напрямку проспекту Яворницького.

Центр Дніпра завмер у заторах через ДТП з постраждалими

Внаслідок зіткнення мікроавтобус перекинувся. Його водій і жінка, що перебувала на пасажирському сидінні, отримали численні травми. Чоловіка госпіталізували зі зламаною ключицею і саднами, у жінки медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, а також забій грудної клітини.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Через подію було перекрито рух в обох напрямках вулицями Троїцькою та Святослава Хороброго.

Центр Дніпра завмер у заторах через ДТП з постраждалими

Нагадаємо, Київ сколихнула дике ДТП, в якій загинули коп і семирічна дитина.

Як повідомляв раніше Знай.uа, на трасі "Харків-Дніпро" у Красноградському районі Харківської області сталася смертельна ДТП.

Також Знай.uа писав про те, що 18 серпня у Києві таксист влаштував криваве ралі.