Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Кривому Розі невідомі напали на тролейбус і розстріляли його, коли у ньому були пасажири.

Про це повідомляє інформаційний портал Рoliteka.

Вчора, 19 червня, пізно ввечері у Кривому Розі обстріляли тролейбус №9. Подія сталася під час руху тролейбуса за графіком біля зупинки громадського транспорту "Студентська". Про це повідомляє відділ транспорту і зв'язку міськвиконкому.


Це сталося біля зупинки громадського транспорту "Спорткомплекс" у Покровському районі Кривого Рогу.

На щастя, в результаті інциденту постраждалих немає, у тролейбуса пошкоджено шибки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що двоє чоловіків вирішили постріляти з пістолета з балкона будинку на вулиці Михайла Грушевського. Сусіди перелякалися і викликали наряд поліції. Вони стріляли з травматичного пістолета.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , у місті Білгород - Дністровському, невідомий чоловік стріляв в перехожих з балкона.

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпрі невідомі люди відкрили стрілянину по людям з балкона житлового будинку.