Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі вночі в п'ятиповерховому будинку спалахнула пожежа.

Про це повідомляє Інформатор.

19 серпня, о 22:20, на вулиці Суворова почалася пожежа в п'ятиповерховому будинку. Почувши їдкий запах диму, мешканці вибігли зі своїх квартир і повідомили про подію в Службу порятунку, поліцію і швидку допомогу.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще


Рятувальники за годину повністю загасили квартиру. У згорілому приміщенні рятувальники знайшли жінку без ознак життя, їй було близько 60 років.


У згорілій квартирі знайшли прилад для виготовлення самогону. Ймовірно, апарат міг загорітися, що і стало причиною пожежі.


Зараз всі деталі інциденту з'ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, що 15 серпня в Якушинцях біля Вінниці спалахнув житловий будинок.

Як повідомляв портал Знай.ua на Львівщині підпалили господарство вдови бійця АТО

Також Знай.ua писав про те, що в ДСНС Львівщини повідомили, що за останню добу вогнеборці Львова ліквідували дві пожежі на території міста.