Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ніч у Дніпрі була безхмарною, та до кінця дня небо буде залишатися ясним. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок 20 серпня вологість повітря у Дніпрі складе від 44 до 84 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 23 до 30 градусів тепла.


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 05:39, а захід можна побачити в 19:47.

20 серпня вшановується пам'ять святого Марина воїна; преподобного Пимена Печерського. У народі існувала така приказка відносно цього дня: "Пимени-Марини - не шукай у лісі малини".

З цього дня припиняються літні грози і починається листопад берези. У минулі часи помітили, якщо у цей день лелеки готуються до відльоту, то осінь буде холодною.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що погода в Яблучний Спас буде для українців теплою і сухою, короткочасні опади пройдуть лише на сході країни.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , на День Незалежності у Києві прогнозується суха сонячна погода з поривчастим вітром і температурою близько +25°C

Також портал Знай.ua писав, що Дніпро огорне по-справжньому осінній холод.