Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

День міста в Дніпрі завжди святкують пишно та яскраво. Мало хто замислюється, скільки грошей витрачають на всі ці розваги. На карнавал і вуличні танці до Дня міста в Дніпрі витратять бюджетні мільйони.

Про це повідомляє інформаційний портал "Depo.Дніпро".

Департамент гуманітарної політики міськради Дніпра шукає підрядників за двома тендерами, які організовують ряд святкових заходів до Дня міста.

За 2,2 млн гривень підрядник повинен організувати 14 вересня в Дніпрі урочисте відкриття свята "День міста", алею творчості "Мистецький квартал" на набережній, всеукраїнський фестиваль духових оркестрів "Dnipro Spirit of orchestras" та арт-проект "Битва хорів" на площі Героїв Майдану, всеукраїнський фестиваль вуличного танцю "DNEPR Street battle" на Європейській площі, карнавал "I LOVE DNIPRO" і водне шоу поряд з цирком, рок-фестиваль "Dnipro – Rock – 2019" на пляжі Сагайдак, концертно-розважальну програму "Карнавал талантів" на набережній Дніпра.


А за 393 тис. гривень в Дніпрі буде організовано відкриття скверу "Правобережний" на ж/м Перемога-1. Також за 63 тис. гривень витратять на Монастирському острові 14 вересня буде проведено лицарський турнір.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що Георгій Колдун вирішив перевірити свої таланти і прийшов на кастинг 10 сезону вокального шоу "Х-фактор".

Як повідомляв портал Знай.ua , Співачка Віра Брежнєва приміряла дуже екстравагантний наряд в одній зі своїх фотосесій.

Також портал Знай.ua писав, що колишній чоловік української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу представив громадськості свою нову кохану.