Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі дівчата під дією алкоголю влаштували еротичні танці в кінотеатрі.

Про це повідомляє інформаційний портал Оbozrevatel.

На головний пункт центрального спостереження охорони Дніпра надійшов сигнал з поста охорони кінотеатру в ТРЦ "АБК Дніпро".

Правоохоронці встановили, що п'ять дівчат у стані сильного алкогольного сп'яніння пронесли в коробках з попкорном алкогольну продукцію "АБК Дніпро". Перебравши з алкоголем, почали влаштовувати еротичні танці, під час сеансу в кінотеатрі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще


Дівчата не реагували на зауваження правоохоронців, і не припиняли свої непристойні танці, при цьому вони обливалися алкоголем і розкидали попкорн.

Порушниць затримали і доставили у відділ поліції. Керівництво "АБК Дніпро" взяв всю відповідальність за витівки дівчат на себе. Їм був зроблений догану, після чого співробітниці компанії були доставлені назад.

Нагадаємо, що субота виявилася насиченою різноманітними подіями

Як повідомляв портал Знай.ua конфлікт між товаришами закінчився трагедією

Також Знай.ua писав про те, що в Вінниці міський суд виніс обвинувальний вирок злочинцеві, який, разом зі спільником, побили та пограбували чоловіка.