У п'ятницю, 16 серпня, навпроти ТРЦ "Караван" на вулиці Нижньодніпровській водій Dacia збив жінку. Постраждалу з переломами терміново відвезли до 6-ої міської лікарні.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, жінка намагалася перебігти дорогу в недозволеному місці, але потрапила під колеса Dacia. Водій помітив пенсіонерку занадто пізно, тому не встиг нічого зробити, щоб уникнути зіткнення. У результаті, у жінки перелом щиколотки і забиття. Медики надали їй необхідну допомогу і зараз її життю нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Судячи з відео, за постраждалою йшов ще один пішохід, якому на цей раз пощастило.

Нагадаємо, що смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі "Львів-Пустомити-Меденичі". Вантажівка збила на смерть чоловіка, який переходив дорогу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на пішохідному переході Львівщини сталася аварія, в результаті якої постраждала жінка.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпровському районі Києва сміттєвоз MAN переїхав чоловіка.