Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі врятували собаку, яка ледь не потонула у колодязі.

Про це повідомляє Інформатор.

Вранці 15 серпня на вулиці Дівочій, собака впала в колодязь. Госодарка пса не могла його дістати, тому звернулася на лінію 102.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Патрульні поспішили на допомогу. Прибувши на місце, вони побачили відкритий каналізаційний колодязь, а в ньому, на грані життя і смерті, борсалася у воді втомлена собака заявниці.

Колодязь був глибоким, тому тварина не могла самостійно вибратися з ями. Інспектори покликали на допомогу рятувальників. Поки вони чекали рятувальників, правоохоронці знайшли металеву драбину і спустили до собаки. Пес зачепився за неї і тримався до приїзду рятувальників.

Після співробітники ДСНС спустилися за собакою, взяли її на руки і передали заявниці. Вона подякувала за порятунок улюбленого вихованця.

Нагадаємо, що на очах у сотні людей відбувається повільне вбивство беззахисних звірів, які потрапили в руки байдужих мисливців за наживою.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua 26 червня в селі Петропавлівська Борщагівка під Києвом спалахнула велика пожежа на складах з секонд-хендом.

Також портал Знай.ua писав, що на Великій Кільцевій, 4 у Києві загорівся цех у підприємства Електронмаш.