Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі в кабінеті проректора ДНУ помер доцент Металургійної академії.

Про це повідомляє Інформатор.

Проректор ДНУ розповів, що у них з Олександром Денисенком була спокійна дипломатична розмова. Вони обговорювали проект про дистанційну освіту. Як запевняє проректор приводів для нервів у доцента кафедри Металургійної академії не було.


Раптом Олександр Денисенко почав скаржитися на біль у спині, трохи пізніше попросив викликати машину швидкої допомоги і принести склянку води. Він зробив все, що просив Денисенко, а коли повернувся, побачив, що йому стало зовсім погано.

На жаль, по приїзду медики констатували смерть. Тілесних ушкоджень на тілі померлого не виявили. Зараз причини смерті встановлюються.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що в Львівській області в результаті зіткнення автомобілів помер 61-річний чоловік

Як повідомляв портал Знай.ua , жахливий випадок стався у Львові: постраждала дитина і вагітна жінка.

Також Знай.ua писав про те, що на Дніпропетровщині чоловік обстріляв автомобіль з пасажирами.