Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі знайшли розшукувану в Луганській області дівчину.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст. Дніпро".

У середу, 14 серпня в місцеву поліцію надійшла інформація, що в смт. Сєвєродонецьк Луганської області пішла з дому 17-річна дівчина.

Пізніше стало відомо, що дівчина може направлятися в Одесу через Дніпро. Правоохоронцям з Дніпра стало про це відомо за 15 хвилин до прибуття поїзда на станцію.


Поліцейські прибули на залізничний вокзал, оглянули поїзд і виявили дівчину в одному з вагонів. Втікачку передали колегам з Луганської області і повернули додому.

Зараз дівчина перебуває разом з батьками.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що в Харкові біля станції метро “Київська” автомобіль заблокував рух трамваїв.

Як повідомляв портал Знай.ua , у понеділок, 12 серпня, близько 9:30, на перехресті Запорізького шосе і вулиці Шинної зіткнулися Daewoo Lanos і Range Rover. В результаті ДТП постраждали жінка і маленька дитина.

Також портал Знай.ua писав, що АТ "Укрзалізниця" планує в наступному році повернути поїзд Київ-Берлін.