Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині затримали 18-річного наркозбувальника з марихуаною на кілька сотень тисяч гривень.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст. Дніпро".

У Нікополі поліцейські затримали хлопця, який зберігав при собі більше кілограма марихуани. На "чорному ринку таку кількість наркотиків можна продати за 220 тис. гривень.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У хлопця вилучили 219 сліп-пакетів з наркотичним засобом "марихуана" загальною вагою близько 1100 грам. Наркотик вилучили та направили на експертизу.

Зараз правоохоронці за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Юного наркобарона затримали в порядку ст. 208 КПК. Після проведення відповідних експертиз буде прийнято рішення про оголошення підозри і обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, що у Сумах жінка з пістолетом накинулася на дитину та її батька: калюжі крові по всьому офісу. Лікарі борються за життя 15-річної дівчинки.

Як повідомляв портал Знай.ua , на Херсонщині звірячому вбили всю родину: жінка і малюки - з пакетами на голові, орудував нелюд.

Також Знай.ua писав, у Києві чоловік стрибнув з мосту прямо на проїжджу частину, погано стало навіть копам.