Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

З самого ранку небо у Дніпрі покрилося хмарами, які протримаються до кінця дня. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у четвер 15 серпня вологість повітря в Дніпрі складе від 30 до 65 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 24 до 31 градусів тепла.


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 05:32, а захід можна побачити у 19:56.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще


У цей день відзначається перенесення із Єрусалиму до Константинополя мощів первомученика Стефана (Степана). Степан вважається покровителем коней.

Наші пращури помітили, яка погода на Степана - такий і вересень буде. А по тому, які дні 15-19 серпня, визначали погоду на вересень-січень.

Також Знай.ua писав про те, що У Дніпрі оголошено штормове попередження

Нагадаємо, що індійський штат Уттар-Прадеш опинився в самому епіцентрі руйнівної негоди, в результаті чого 26 осіб стали жертвами стихії, а ще вісім загинуло.

Як повідомляв портал Знай.ua , що у Київській області нещодавно зафіксували невеликий сніг.