Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Не всі новоспечені батьки хочуть, щоб їхній син або дочка мали звичайне ім'я, багатьом треба таке, щоб запам'яталося надовго.

Про це повідомляє Інформатор.

Зараз все більше і більше батьків намагаються вибрати для своїх дітей оригінальні і незвичайні імена. Але залишаються все ж і ті, хто називає дитину традиційно. Як же у Дніпрі воліють називати малюків?


За перші півроку 2019 батьки вибирали імена для новонароджених, як: Алиосман, Арей, Арчибальдо, Даромир, Євграф, Зорик, Олесь, Ной, Рон, Алиана, Арья, Каталіна, Лисанна, Михеліна, Олімпія, Патриція, Урсула і Цвітана.

Найпоширенішими чоловічими іменами є: Артем, Богдан, Дмитро, Іван, Єгор, Максим, Марк, Матвій, Михайло, Олександр, а жіночими — Аліса, Анастасія, Анна, Вероніка, Єва, Кіра, Марія, Мілана, Софія і Поліна.

У трійці найбільш популярних чоловічих знаходяться: Максим, Артем і Михайло, а жіночих: Софія, Марія і Поліна.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще